about_bg

Tentang Kami

Hirup pikeun kaséhatan sareng kaéndahan anjeun

LESCOLTON museurkeun kana téknologi perawatan optik folikel rambut

1

bubuka parusahaan

Diadegkeun dina 2012, Shenzhen lescoton Electric Appliance Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anyar anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan, fokus kana produk R&D, manufaktur sareng perdagangan ékspor internasional.
Ayeuna, perusahaan ngagaduhan tilu pangkalan produksi utama, sareng ruang lingkup produksi produk nyertakeun seueur daérah perawatan pribadi.

Rupa-rupa kabutuhan, kalebet séri panyabutan rambut rumah tangga IPL, séri generasi rambut laser, séri salon kageulisan, séri perawatan awak pribadi, jsb.

Hasil prakna sareng eksplorasi bakal ngabantosan langkung seueur jalma leres-leres nyingkirkeun masalah kahirupan anu disababkeun ku masalah folikel rambut.

product
product (4)
product (2)
product (3)

Lescolton, salaku brand téhnologi kuat, taat kana tanggung jawab "Ngajalajah leuwih motong-ujung téhnologi perawatan pribadi" jeung museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran produk anyar jeung téhnologi, ku kituna leuwih jalma bisa manggihan kageulisan tur kapercayaan.

Dina waktu nu sarua, tetep dina pikiran sumanget perusahaan tina "striving pikeun jalma, keur macul dina inovasi sarta nyokot tanggung jawab", nangkep kontradiksi utama, ngajawab masalah konci, sarta nyadiakeun konsumén jeung pangalaman produk hadé.

company

Ngawangun Personal Beauty Future Sciencelmu jeung Téhnologi Panalungtikan Institute

LESCOLTONboga kakuatan luhur industri urang tim panalungtikan, sapuluh taun présipitasi Éksplorasi, akumulasi inovasi teknis kuat jeung pangalaman ngembangkeun produk euyeub, adhering kana 0-1 narabas panalungtikan sarta ngembangkeun hurup.

Ti téhnologi inti produk pikeun ngadegkeun kaunggulan kalapa kuat, sarta diala FDA, CFDA, 3C, CE, ROHS, FCC jeung sertifikasi otoritas domestik jeung internasional lianna.

2
company

Tur Pabrik

Dilumangsungkeun gawé babarengan internasional dina widang bulu penjaga a, kombinasi jeung follicles bulu Jepang ahli panalungtikan optik, nempatkeun maju konsép pangaruh produk tambahan - pangurangan - multiplication - division, dimekarkeun kubik bulu sanggeus helm germinal optik, [NANO off. ] alat panyabutan bulu katirisan optik jeung produk lianna, miharep yén unggal konsumen sanggeus pangalaman produk LESCOLTON, meunang éfék pamakéan bener éféktif.