about_bg

Produk

  • Automatic Skin Tag Remover, Efficient Skin Tag Remover Kit for Small to Medium Skin Tags

    Otomatis Kulit Tag Remover, Éfisién Kulit Tag Remover Kit pikeun Leutik mun Medium Kulit Tag

    Naon skin tag:

    Tag kulit téh leutik, lemes, tumuwuhna warna kulit, biasana kapanggih dina beuheung, kelek, sabudeureun palangkangan jeung handapeun breasts.Tag kulit biasana henteu nyababkeun nyeri atanapi teu ngarareunah, tapi tiasa nahan baju atanapi perhiasan sareng katingalina teu katingali.Upami anjeun teu yakin upami pertumbuhan anjeun mangrupikeun tag kulit, mangga konsultasi ka dokter sateuacan nganggo kit panyabutan tag kulit

  • Wholesale Portable Home Picosecond Laser Tattoo Removal Pen For Mole Dark Spot Acne Scar

    Borongan Portabel Imah Picosecond Laser tato Lengser Pen Pikeun mol Dark Spot jerawat tapak tatu

    Katerangan Produk Ngarobih pigmén Gelap - Éféktif ngabéréskeun melanin kana partikel anu saé, ku kituna ngamajukeun métabolisme kulit sareng ngirangan deposit melanin, ngirangan bintik-bintik sareng bintik-bintik poék, nyaring kulit tina jero jalan masihan cahaya anu séhat.LEBIH CEPAT - Rentang aplikasi palanggan anu lega, énergi anu kuat sareng gancang ngarecah pigmén poék sacara langsung.Pangsaeutikna waktos perlakuan, épék perlakuan anu langkung saé.LEUWIH AMAN LAMPIRAN - Lebar pulsana pondok, abdi ...
  • Laser Hair Growth System Red Light Therapy Hair Growth Cap

    Laser Sistim Tumuwuh Rambut Terapi Lampu Beureum Cap Tumuwuh Rambut

    LESCOLTON Alat Pertumbuhan Rambut mangrupikeun produk anu ditingkatkeun rambut laser kalayan fungsi sapertos kontrol minyak, rambut rontok, pertumbuhan rambut.

    Diwangun-di 26 laser jeung 30 lampu infra red.Laser tambah infra red dual high-tech, énergi lampu infra red, penetrasi laser, bisa maksimalkeun pungsi aktivasina fungsi follicle bulu dina kulit sirah, pamakéan jangka panjang, bisa nyieun regenerasi bulu.Desain ergonomis lightweight ngajadikeun eta leuwih nyaman mun teu ngagem;upgrades opat modus pikeun milih mode nu cocog Anjeun ;built-di sensor cahaya calakan, produk bakal eureun gawé lamun teu dipaké dina sirah.

  • LESCOLTON Hair Growth System, FDA Cleared – 56 Medical Grade Laser

    Sistem Pertumbuhan Rambut LESCOLTON, Dibersihkeun FDA - 56 Laser Kelas Médis

    Déskripsi Produk ● LESCOLTON Laser Rambut Regrowth: Paké 650 ~ 670nm Leuleus Lampu & LED pikeun pengobatan bulu leungitna, nyampurkeun alopecia, receding hairline, botak & thinning bulu pikeun merangsang regrowth.This bulu tingkat low alat lazer-terapi, dibandingkeun jeung perlakuan tradisional bulu leungitna, leyuran ieu leuwih kuat, leuwih merenah, henteu aya rasa nyeri, pangaruh non-invasif.● Perawatan Rambut Rugi Profesional: LESCOLTON sistem regenerasi rambut tingkat rendah terapi laser (LLLT) tiasa dianggo t ...
  • 272 Laser Cap for Hair Growth – FDA Cleared Low Level Laser Therapy

    272 Cap Laser pikeun Tumuwuh Rambut - Terapi Laser Tingkat Lemah Dibersihkeun FDA

    Alat tumuwuh bulu laser diwangun ku 108 3R diodes laser (panjang gelombang 650nm ± 10nm kakuatan <5mW)

    Wewengkon sinyalna pinuh ku laser nempatan 3/1 tina sirah, contona, daérah anu katutupan ku sadaya sumber cahaya tina alat pertumbuhan rambut laser.

    Alat pertumbuhan rambut laser ngagaduhan sénsor cahaya anu diwangun.Nalika alat pertumbuhan rambut laser gagal ngararasakeun sirah pangguna, éta bakal otomatis ngeureunkeun ngaluarkeun cahaya, sareng nalika ngaraosan deui sirah pangguna, éta bakal neruskeun ngaluarkeun cahaya.

  • LESCOLTON IPL Laser Hair Removal for Women And Men

    LESCOLTON IPL Laser Hair Removal pikeun Awéwé Jeung Lalaki

    Alatna ngahijikeun fifilter optik anu ngajamin yén sinar UV henteu tiasa ngahontal kulit sareng ngajamin teu aya anu ngarusak kulit nalika panyabutan rambut!

    Alatna meunang pangaruh ku cara memanaskeun akar rambut di handapeun kulit.Melanin di tengah jeung akartina bulu nyerep cahaya pulsed tina produk.The darker warna bulu, beuki cahaya kaserep, prosés nu bisa merangsang bulu kana dormancy.

  • IPL Hair Removal Permanent Hair Removal Device with Safest IPL Laser Hair Removal

    Alat Cabut Bulu Permanén IPL sareng panyabutan Bulu Laser IPL paling aman

    Katerangan Produk ICE COOL & PAINLESS: Kalayan fitur és-cool opsional, alat panyabutan rambut IPL ieu tiasa niiskeun kulit bari ngaluarkeun cahaya pulsa.Anjeun bakal ngarasa henteu aya rasa nyeri & tiis & nyaman nalika ngalakukeun panyabutan rambut nganggo panyabutan rambut laser ieu.EFEKTIF & AMAN: Alatna parantos diberesihan sareng diuji ku para ahli.Lampu pursed kalawan énergi 16J / 4CM2 sarta panjangna 510-1200nm bisa anjog ka follicle bulu megatkeun siklus tumuwuhna bulu, miceun effie bulu teu dihoyongkeun ...
  • LESCOLTON Painless Hair Removal Device for Armpits Legs Arms Bikini Line

    LESCOLTON henteu aya rasa nyeri Alat panyabutan bulu pikeun kelek suku leungeun Bikini Line

    LESCOLTON Alat kosmetik kaséhatan multifungsi (Instrumén kosmetik kanggo pondok) nyaéta alat multi-fungsi inovatif, kalayan fungsi panyabutan rambut, peremajaan kulit, pangobatan jarawat sareng saterasna.Ieu integrates multiterm nerapkeun téhnologi optik dina widang Beauty & Kaséhatan.Éta mangrupikeun salah sahiji produk anu paling profésional sareng praktis di lapangan.

  • Lescolton IPL Hair Removal for Women and Men, Permanent Painless Laser Hair Remover Device, FDA Cleared, At Home Use for Face and Whole Body,3 Treatments Heads

    Lescolton IPL Panyabutan Bulu pikeun Awéwé jeung Lalaki, Permanén Painless Laser Hair Remover Alat, FDA diberesihan, Di Imah Paké pikeun Beungeut jeung Sakabeh Awak, 3 Treatments huluna

    Uji sensibilitas kulit

    Upami éta pertama kalina anjeun nganggo produk, atanapi pertama kalina dianggo dina daérah énggal, mangga pilih heula hiji daérah leutik pikeun ngalakukeun uji sensitipitas kulit nuturkeun paréntahna:

    1, Hurungkeun alat kosmetik nuturkeun paréntah anu dipidangkeun engké.

    2, Pilih tingkat handap, 1statawa 2ndtingkat.

    3, Ngalakukeun tés dina wewengkon dipilih nuturkeun instruksi operasi sarta ngagunakeun perhatian

    4, Pariksa kaayaan kulit sanggeus 30 menit.

    5, Upami kulit di daérah anu diuji normal, anjeun tiasa teras-terasan nganggo produkna.Upami bareuh beureum muncul dina kulit, teras antosan 24 jam sareng uji deui.

  • Full Body Painless Hair Remover Easy Using At Home With FDA Cleared

    Panghapus Bulu Teu Aya nyeri Awak Pinuh Gampang Digunakeun Di Imah Sareng Dibersihkeun FDA

    Katerangan Produk LESCOLTON IPL Otomatis Pangakuan Nada Kulit: LESCOLTON IPL kalayan téknologi adaptasi sensor nada kulit otomatis.Warna kulit béda, énergi laser diperlukeun pikeun panyabutan bulu béda.Sistem pangakuan otomatis warna kulit LESCOLTON tiasa sacara akurat ngidentipikasi warna kulit anu béda sareng sacara otomatis ngaluarkeun énergi panyabutan rambut anu optimal pikeun ngahontal pangaruh alat panyabutan rambut anu pangsaéna.Lampu Kedip-kedip Lampu Kedip-kedip Kecantikan Medis Kelas Sapphire Eunteung: Eunteung Sapphire sareng ultra-hi...
  • Hair Dryer Damage Protection Hair Dryer with Ceramic Ionic Tourmaline Technology

    Pengering Rambut Perlindungan Ruksakna Pengering Rambut sareng Téknologi Turmalin Ionik Keramik

    Katerangan produk ● [1875W ALL-IN-1 HIGH-POWER MOTOR] 2022 Vérsi ditingkatkeun tina 1875W profésional pengering rambut ion négatip, kalayan motor magnet ultra-kuat anu kuat, 20000RPM, laju pengeringan langkung gancang.Pengering rambut anu kuat sakitar 500g langkung hampang tibatan pengering rambut tradisional.Desain cecekelan ergonomic nyadiakeun cekelan nyaman jeung ngurangan beungbeurat panangan salila pamakéan.● [Ion NEGATIF ​​& PERAWATAN BULU SUHU KOSTANT] Téknologi pelepasan ion négatif, conta...
  • Lescolton Hair Straightener Brush Dryer PRO Blow Dryer Hot Air Brush

    Lescolton Rambut Straightener Sikat Dryer PRO Blow Dryer Panas Air Sikat

    1, Bulu panas khusus, ngabantosan rambut garing, lemes sareng gaya dina waktos anu sami.

    2, tegangan: 110V / 60Hz, 220V / 50Hz

    3, kakuatan badag 1000W, mantuan bulu garing gancang

    4, generator ionik, frizz bébas pikeun bulu

    5, Desain ergonomis Lightweight

    6, Setélan béda pikeun Hight-Low-Cool

    7, Dicabut inlet-grill mantuan gampang beresih

    8, ari swivel profésional

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2