about_bg

Inpo teknis

Inpo teknis

  • About LLLT laser (Low Energy)

    Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah)

    Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah) Numutkeun hiji survéy ku Komisi Kaséhatan Nasional, leuwih ti 250 juta jalma di Cina ngalaman bulu leungitna, nu hartina hiji ti unggal genep urang ngalaman bulu leungitna.Aya ogé statistik anu nunjukkeun yén salah sahiji ...
    Maca deui
  • 4 common causes of hair loss and treatment

    4 sabab umum rambut rontok sareng pengobatan

    4 ngabalukarkeun umum bulu leungitna sarta pengobatan ★Androgenetic alopecia 1. Androgenetic alopecia, ogé katelah alopecia seborrheic, nyaéta tipe paling umum tina bulu leungitna klinis, lolobana nu disababkeun ku faktor genetik.2. Jalu jalu nyabut Ceuli...
    Maca deui