about_bg

Produk

  • Laser Hair Growth System Red Light Therapy Hair Growth Cap

    Laser Sistim Tumuwuh Rambut Terapi Lampu Beureum Cap Tumuwuh Rambut

    LESCOLTON Alat Tumuwuh Rambut nyaéta produk laser anu ditingkatkeun rambut kalayan fungsi sapertos kontrol minyak, rambut rontok, pertumbuhan rambut.

    Diwangun-di 26 laser jeung 30 lampu infra red.Laser tambah infra red dual high-tech, énergi lampu infra red, penetrasi laser, bisa maksimalkeun pungsi aktivasina fungsi follicle bulu dina kulit sirah, pamakéan jangka panjang, bisa nyieun regenerasi bulu.Desain ergonomis lightweight ngajadikeun eta leuwih nyaman mun teu ngagem;upgrades opat modus pikeun milih mode nu cocog Anjeun ;built-di sensor cahaya calakan, produk bakal eureun gawé lamun teu dipaké dina sirah.

  • LESCOLTON Hair Growth System, FDA Cleared – 56 Medical Grade Laser

    Sistem Pertumbuhan Rambut LESCOLTON, Dibersihkeun FDA - 56 Laser Kelas Médis

    Déskripsi Produk ● LESCOLTON Laser Rambut Regrowth: Paké 650 ~ 670nm Leuleus Lampu & LED pikeun pengobatan bulu leungitna, nyampurkeun alopecia, receding hairline, botak & thinning bulu pikeun merangsang regrowth.This bulu tingkat low alat lazer-terapi, dibandingkeun jeung perlakuan tradisional bulu leungitna, solusi ieu leuwih kuat, leuwih merenah, henteu aya rasa nyeri, pangaruh non-invasif.● Perawatan Rambut Rugi Profesional: Sistem LESCOLTON rambut regrowth terapi laser tingkat rendah (LLLT) tiasa dianggo t ...
  • 272 Laser Cap for Hair Growth – FDA Cleared Low Level Laser Therapy

    272 Cap Laser pikeun Tumuwuh Rambut - FDA Dibersihkeun Terapi Laser Tingkat Lemah

    Alat tumuwuh bulu laser diwangun ku 108 3R diodes laser (panjang gelombang 650nm ± 10nm kakuatan <5mW)

    Wewengkon sinyalna pinuh ku laser nempatan 3/1 tina sirah, contona, daérah anu katutupan ku sadaya sumber cahaya tina alat pertumbuhan rambut laser.

    Alat pertumbuhan rambut laser ngagaduhan sénsor cahaya anu diwangun.Nalika alat pertumbuhan rambut laser gagal ngararasakeun sirah pangguna, éta bakal otomatis ngeureunkeun ngaluarkeun cahaya, sareng nalika ngaraosan deui sirah pangguna, éta bakal neruskeun ngaluarkeun cahaya.