about_bg

Produk

  • LESCOLTON IPL Laser Hair Removal for Women And Men

    LESCOLTON IPL Laser Hair Removal pikeun Awéwé Jeung Lalaki

    Alatna ngahijikeun fifilter optik anu ngajamin yén sinar UV henteu tiasa ngahontal kulit sareng ngajamin teu aya anu ngarusak kulit nalika panyabutan rambut!

    Alatna meunang pangaruh ku cara memanaskeun akar rambut di handapeun kulit.Melanin di tengah jeung akartina bulu nyerep cahaya pulsed tina produk.The darker warna bulu, beuki cahaya kaserep, prosés nu bisa merangsang bulu kana dormancy.

  • IPL Hair Removal Permanent Hair Removal Device with Safest IPL Laser Hair Removal

    Alat Cabut Bulu Permanén IPL sareng panyabutan Bulu Laser IPL paling aman

    Katerangan Produk ICE COOL & PAINLESS: Kalayan fitur és-cool opsional, alat panyabutan bulu IPL ieu tiasa niiskeun kulit bari ngaluarkeun cahaya pulsa.Anjeun bakal ngarasa henteu aya rasa nyeri & tiis & nyaman nalika ngalakukeun panyabutan rambut nganggo panyabutan rambut laser ieu.EFEKTIF & AMAN: Alatna parantos diberesihan sareng diuji ku para ahli.Lampu pursed kalawan énergi 16J / 4CM2 sarta panjangna 510-1200nm bisa anjog ka follicle bulu megatkeun siklus tumuwuhna bulu, nyabut effie bulu teu dihoyongkeun ...
  • LESCOLTON Painless Hair Removal Device for Armpits Legs Arms Bikini Line

    LESCOLTON henteu aya rasa nyeri Alat panyabutan bulu pikeun kelek suku leungeun Bikini Line

    LESCOLTON Alat kosmetik kaséhatan multifungsi (Instrumén kosmetik kanggo pondok) nyaéta alat multi-fungsi inovatif, kalayan fungsi panyabutan rambut, peremajaan kulit, pangobatan jarawat sareng saterasna.Ieu integrates multiterm nerapkeun téhnologi optik dina widang Beauty & Kaséhatan.Éta mangrupikeun salah sahiji produk anu paling profésional sareng praktis di lapangan.

  • Lescolton IPL Hair Removal for Women and Men, Permanent Painless Laser Hair Remover Device, FDA Cleared, At Home Use for Face and Whole Body,3 Treatments Heads

    Lescolton IPL Panyabutan Bulu pikeun Awéwé jeung Lalaki, Permanén Painless Laser Hair Remover Alat, FDA diberesihan, Di Imah Paké pikeun Beungeut jeung Sakabeh Awak, 3 Perlakuan Huluna

    Uji sensibilitas kulit

    Upami éta pertama kalina anjeun nganggo produk, atanapi pertama kalina dianggo dina daérah énggal, mangga pilih heula hiji daérah leutik pikeun ngalakukeun uji sensitipitas kulit nuturkeun paréntahna:

    1, Hurungkeun alat kosmetik nuturkeun paréntah anu dipidangkeun engké.

    2, Pilih tingkat handap, 1statawa 2ndtingkat.

    3, Ngalakukeun tés dina wewengkon dipilih nuturkeun instruksi operasi sarta ngagunakeun perhatian

    4, Pariksa kaayaan kulit sanggeus 30 menit.

    5, Upami kulit di daérah anu diuji normal, anjeun tiasa teras-terasan nganggo produkna.Upami bareuh beureum muncul dina kulit, teras antosan 24 jam sareng uji deui.

  • Full Body Painless Hair Remover Easy Using At Home With FDA Cleared

    Panghapus Bulu Teu Aya nyeri Awak Pinuh Gampang Digunakeun Di Imah Sareng Dibersihkeun FDA

    Katerangan Produk LESCOLTON IPL Otomatis Pangakuan Nada Kulit: LESCOLTON IPL kalayan téknologi adaptasi sensor nada kulit otomatis.Warna kulit béda, énergi laser diperlukeun pikeun panyabutan bulu béda.Sistem pangakuan otomatis warna kulit LESCOLTON tiasa sacara akurat ngidentipikasi warna kulit anu béda sareng sacara otomatis ngaluarkeun énergi panyabutan rambut anu optimal pikeun ngahontal pangaruh alat panyabutan rambut anu pangsaéna.Lampu Kedip-kedip Lampu Kedip-kedip Kecantikan Medis Kelas Sapphire Eunteung: Eunteung Sapphire sareng ultra-hi...