banner5
banner6
banner7

Produk panas kami

Rangkaian produk Hero-Tech kalebet chillers gulung anu ditiiskeun ku hawa sareng cai, chiller sekrup, chiller glikol, chiller laser, chiller minyak, chiller panas sareng tiis, pengontrol suhu kapang, menara pendingin, jsb.

Tambih deui
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Borongan Portabel Imah Picosecond Laser Tato...

NGAJELAJANG

Panghapus Tag Kulit Otomatis, Tag Kulit Éfisién ...

NGAJELAJANG

LESCOLTON Sikat Pelurus Rambut ionik, Anti S...

NGAJELAJANG

Sikat Pengering Rambut Hiji-Lengkah Blow Dryer Sikat Anti ...

NGAJELAJANG

Lescolton Produsén Pelurus Rambut Bru...

NGAJELAJANG

Lescolton Hair Straightener Sikat Pengering PRO Blo...

NGAJELAJANG

LESCOLTON Alat Panyabutan Bulu Teu Aya nyeri pikeun Armp...

NGAJELAJANG

LESCOLTON IPL Laser Hair Removal pikeun Awéwé Jeung Lalaki

NGAJELAJANG

272 Cap Laser pikeun Tumuwuh Rambut - FDA Hapus...

NGAJELAJANG

Sistem Pertumbuhan Rambut Laser Terapi Lampu Beureum Rambut...

NGAJELAJANG

Ngeunaan LESCOLTON

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen Lescolton Electrical Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi anyar anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan, fokus kana produk R&D sareng manufaktur sareng perdagangan ékspor internasional.Aya tilu pabrik di handapeun perusahaan, anu utamina kalibet dina alat-alat perawatan pribadi.Kisaran produksi produk kalebet séri alat panyabutan rambut rumah tangga IPL, séri pertumbuhan rambut laser, séri salon kageulisan, séri perawatan fumigasi, séri awak perawatan pribadi, jsb.

Naha Milih Kami

PROVIDE STRONG R&D SOLUTION

Nyadiakeun R & D solusi kuat

10 YEARS MANUFACTURER EXPERIENCE

10 taun pangalaman produsén

TECHNICAL INNOVATION

INOVASI Téknis

COMPLETE PRODUCT QUALITY CERTIFICATION

SERTIFIKASI KUALITAS PRODUK LENGKAP

WELL- KNOW BRANDS AT HOME AND ABROAD

Merek-merek anu terang di bumi sareng di luar negeri

INTERGRATION OF PRODUCTION AND SALES

Intergrasi produksi jeung jualan

NATIONAL HIGH-TECH ENTERPRISE

PERUSAHAAN TEKNIK NASIONAL

FDA-II APPROVED

FDA-II disatujuan

24/7 SERVICE

24/7 LAYANAN

Factory (1)
Factory (4)
Factory (5)
certificate
certificate (1)
certificate (3)
certificate (2)
certificate-2
certificate-2
certificate-2

kakuatan urang

Honors jeung sertipikat

Ti téhnologi inti produk pikeun ngadegkeun kaunggulan kalapa kuat, sarta diala FDA, CFDA, 3C, CE, ROHS, FCC jeung sertifikasi otoritas domestik jeung internasional lianna.

Tambih deui

eupan balik customer

Puseur warta

About LLLT laser (Low Energy)

Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah)

Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah) Numutkeun hiji survey ku Komisi Kaséhatan Nasional, langkung ti 250 juta jalma di China ngagaduhan rambut rontok, anu ...

Langkung >
Laser hair removal related knowledge

Laser hair removal patali pangaweruh

Krim depilation, kertas depilation lilin, cukur sabeulah agul... Tapi ieu métode dipercaya teu ngan gampang ngaruksak kulit, iritasi terus-terusan tina follicles bisa ...

Langkung >
4 common causes of hair loss and treatment

4 sabab umum rambut rontok sareng pengobatan

4 sabab umum rambut rontok sareng pengobatan ★Alopecia Androgenetic 1. Alopecia Androgenetic, ogé katelah alopecia seborrheic, nyaéta anu paling umum ...

Langkung >