about_bg

warta

  • About LLLT laser (Low Energy)

    Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah)

    Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah) Numutkeun hiji survéy ku Komisi Kaséhatan Nasional, leuwih ti 250 juta jalma di Cina ngalaman bulu leungitna, nu hartina hiji ti unggal genep urang ngalaman bulu leungitna.Aya ogé statistik anu nunjukkeun yén salah sahiji ...
    Maca deui
  • Laser hair removal related knowledge

    Laser hair removal patali pangaweruh

    Krim depilation, kertas depilation lilin, cukur agul ... Tapi ieu métode dipercaya henteu ngan gampang ngaruksak kulit, iritasi terus-terusan tina follicles ogé bisa ngakibatkeun bulu kandel.Déwi bulu awak kaleuleuwihi teu kudu sedih, teu kudu ngarasa ...
    Maca deui
  • 4 common causes of hair loss and treatment

    4 sabab umum rambut rontok sareng pengobatan

    4 ngabalukarkeun umum bulu leungitna sarta pengobatan ★Androgenetic alopecia 1. Androgenetic alopecia, ogé katelah alopecia seborrheic, nyaéta tipe paling umum tina bulu leungitna klinis, lolobana nu disababkeun ku faktor genetik.2. Jalu jalu nyabut Ceuli...
    Maca deui