about_bg

Produk

  • Hair Dryer Damage Protection Hair Dryer with Ceramic Ionic Tourmaline Technology

    Pengering Rambut Perlindungan Ruksakna Pengering Rambut sareng Téknologi Turmalin Keramik Ionik

    Katerangan produk ● [1875W ALL-IN-1 HIGH-POWER MOTOR] 2022 Vérsi ditingkatkeun tina 1875W profésional pengering rambut ion négatip, kalayan motor magnet ultra-kuat anu kuat, 20000RPM, laju pengeringan langkung gancang.Pengering rambut anu kuat sakitar 500g langkung hampang tibatan pengering rambut tradisional.Desain cecekelan ergonomic nyadiakeun cekelan nyaman jeung ngurangan beungbeurat panangan salila pamakéan.● [Ion NEGATIF ​​& PERAWATAN BULU SUHU KOSTANT] Téknologi pelepasan ion négatif, conta...