about_bg

warta

Ngeunaan laser LLLT (Energi Lemah)

Numutkeun hiji survéy ku Komisi Kaséhatan Nasional, leuwih ti 250 juta jalma di Cina ngalaman bulu leungitna, nu hartina hiji ti unggal genep urang ngalaman bulu leungitna.Aya ogé statistik anu nunjukkeun yén hiji tina unggal opat lalaki sawawa di Cina ngagaduhan rambut rontok, sareng seuseueurna lalaki umurna antara 20 sareng 40, kalayan pangembangan panggancangna dina umur 30an.

Cap bulu laser kalawan 81 sinar laser, kulit sirah sinyalna pinuh, desain cap baseball tingkat penampilan tinggi, ngan weighs 210g, iraha wae, dimana wae perlakuan bulu.

Aya dua prinsip inti pangwangunan LLLT:

1. Blok androgén tina ngaruksak follicles bulu

Dihydrotestosterone, dirobih tina téstostéron hormon jalu, tanggung jawab pikeun kalolobaan rambut rontok.LLLT meungpeuk beungkeutan DIhydrotestosterone (DHT) kana reséptor folikel rambut (AR) sareng ngajagi folikel rambut tina karusakan DHT.

2. Nyayogikeun molekul énergi ATP, ROS, sareng NO pikeun ngaktifkeun deui folikel rambut

Folikel rambut urang dibagi kana periode tumuwuh, periode regression jeung periode istirahat.Cap bulu laser adopts 650nm laser médis, nu akurat bisa ngahontal akar 3-5mm follicles bulu, ngaktipkeun follicles bulu dina periode regression sarta periode peristirahatan, sarta ngantep éta asupkeun deui periode tumuwuh cageur.

Ngagunakeun téhnologi laser low-énergi (LLLT) sarua dipaké ku spesialis bulu leungitna profésional sarta dokter regenerasi bulu, sarta salajengna merging sarta optimizing dekade panalungtikan dina téhnologi ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun éféktif tumuwuh bulu.

Laser énergi low (LLLT) dina énergi maranéhanana bisa diserep, follicle bulu dermal papilla spésifisitas jaringan kulit sirah sanggeus irradiation laser énergi low, aliran getih ngaronjat kana kulit sirah, ngaronjat asupan oksigén, muncul fenomena métabolisme pikeun nyepetkeun, pakait. kalawan tumuwuhna bulu, heparin énzim cytochrome oxidase aktivitas ngaronjat, tumuwuhna faktor pertumbuhan saraf NGF muterkeun inténsitas ngaronjat 5 kali, The transisi gancang tina follicles bulu tumuwuhna promotes tumuwuhna bulu, sahingga bulu thinning aya tumuwuh kandel tur kandel.


waktos pos: Mar-29-2022