about_bg

warta

Krim depilasi, kertas depilasi lilin, cukur agul...

Tapi ieu métode dipercaya teu ngan gampang ngaruksak kulit, iritasi terus-terusan tina follicles ogé bisa ngakibatkeun bulu kandel.

Déwi bulu awak kaleuleuwihan teu kudu sedih, teu kudu ngarasa inferior, laser hair removal pikeun mantuan anjeun, pikeun ngajawab masalah bulu, ku bulu biwir, bulu kelek, bulu anggota awak ~ pamit!

Anu mimiti, naon panyabutan bulu laser?

panyabutan bulu laser nyaéta énergi laser ngaliwatan beungeut kulit pikeun ngahontal akar follicle bulu, énergi lampu kaserep tur dirobah jadi énergi panas ngancurkeun jaringan follicle bulu, ku kituna leungit kamampuhan regenerasi bulu tapi teu ngaruksak. jaringan sabudeureun.panyabutan bulu laser éféktif dina nyoplokkeun bulu tina sababaraha bagian awak, kalawan sababaraha bojong jeung kelir sarta textures béda.

Naha panyabutan bulu laser mujarab?Naha laser depilation tiasa permanén depilate

Siklus tumuwuhna bulu dibagi kana 3 tahap: periode tumuwuh, periode regression, periode sésana.Salila tumuwuhna, folikel bulu ngahasilkeun paling Melanin, nu mangrupakeun udagan perlakuan laser sarta absorbs énergi laser.Ku alatan éta, unggal panyabutan bulu laser utamana aimed dina tumuwuhna perlakuan bulu.Biasana, 60 dugi ka 90 persén rambut anu tumbuh dipupus sacara permanén ku unggal perlakuan.Kursus perlakuan merlukeun ngeunaan genep perlakuan.Kaseueuran pasien ngahontal hasil anu nyugemakeun saatos genep perlakuan, kalayan kasus nekad anu peryogi langkung seueur.

Naha éta safe?Dupi aya efek samping?

panyabutan bulu laser pisan aman, profésional, euweuh efek samping dina awak manusa, éféktif bisa miceun bagian béda awak, jero béda jeung kelir béda jeung textures bulu.Naha éta mangaruhan kesang?Kesang manusa utamana gumantung kana kelenjar kesang, tapi kelenjar kesang teu muka dina folikel bulu.Laser hair removal ngan ngancurkeun folikel bulu, jadi teu ngarugikeun kelenjar kesang, jadi teu ngaganggu késang normal.

urusan Postoperative needing perhatian ngan narima panyabutan bulu laser sanggeus fungsi permukaan kulit bakal turunna, gampang sénsitip, kedah ulah aya stimulasi salajengna kulit, bisa langsung nyandak ukuran és pikeun niiskeun kulit, sanggeus operasi ogé bisa rub sababaraha moisturizers, sami. poé teu kudu make cai panas keur nyeuseuh wewengkon perlakuan, teu kudu geuwat bask.


waktos pos: Mar-29-2022