about_bg

Produk

Borongan Portabel Imah Picosecond Laser tato Lengser Pen Pikeun mol Dark Spot jerawat tapak tatu

Katerangan pondok:


  • Jenis sumber cahaya:laser
  • Panjang gelombang:440-460nm
  • adaptor kakuatan:100-240v, 50/60hz, dc 5v-2a
  • kakuatan: <8w
  • fungsi:Ngaleungitkeun tato / melanin / freckle / jerawat / kutil / tahi lalat
  • Modeu gawé: 9
  • warna:hideung (saham), bodas
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Katerangan produk

    LS-058 (1)

    NGAREGEPKEUN PIGMEN POÉK- Éféktif ngabéréskeun melanin kana partikel halus, ku kituna pikeun ngamajukeun métabolisme kulit jeung ngurangan deposit melanin, komprehensif ngurangan freckles sarta bintik poék, nyaring kulit tina jalan méré off glow cageur.

    Leuwih gancang - rentang aplikasi customer lega, énergi kuat sarta gancang megatkeun up pigmén poék langsung.Pangsaeutikna waktos perlakuan, épék perlakuan anu langkung saé.

    LS-058 (2)
    LS-058 (3)

    LEUWIH AMAN pikeun nerapkeun- Lebar pulsana pondok, boro ngahasilkeun cahaya sareng pangaruh panas.Pamakéan jangka panjang bakal mastikeun pangaruh anu langkung atra, éta langkung awét sareng aman.

    AMAN NGAHILANGKAN- Tetep kulit normal, nyeri saeutik.berteknologi tinggi sareng fungsi karbonasi ion listrik, ngarobih tegangan tegangan sakedapan janten panas ion listrik pikeun kabonisasi.Kulit tag remover téh gampang pikeun beroperasi, jalma bisa make kit perbaikan tag kulit ieu mana iraha wae.2.Plug-in,kabinét jeung merenah pikeun mawa, ngecas hiji waktu pikeun digawé leuwih ti lima jam.Cabut tempat tanpa ngaduruk kulit.Ngagunakeun-tech tinggi, ion listrik carbonation fungsi pikeun instan nyapu kutil, titik umur, tag kulit datar, jsb Lengser bisa dihontal gancang tanpa ngaluarkeun getih, aman jeung efek samping tina hasil kosmetik médis.Kit perbaikan tag kulit ieu dirancang pikeun dianggo bumi.Anjeun bakal ngaleungitkeun bintik poék / Freckles / Nevus / Bintik Umur / tag kulit / kutil / tato / Birthmark / Pigméntasi Kulit iraha wae di imah anjeun.Anjeun teu kedah deui mayar harga anu luhur pikeun waktos sareng artos.

    LS-058(4)
    LS-058 (5)

    Multi-fungsi:Nyoplokkeun Tato-Freckle-Permanén Makeup.Masalah kulit sapertos percikan, tanda pock sareng karusakan serius anu sanés dina kulit.Gancang sareng gampang: Picosecond Laser Multi-fungsional Beauty Instrument langkung gancang sareng langkung akurat dina deteksi mélanin.Kalayan énergi anu langkung handap, partikel pigmén tiasa rusak sareng masalah kulit anu disababkeun ku mélanin tiasa dileungitkeun.

    Mangga baca parentah taliti saméméh pamakéan

    LS-058 (6)
    LS-058 (7)

    Pabrik urang

    Factory (1)
    Factory (4)
    Factory (2)
    Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun