about_bg

Produk

272 Cap Laser pikeun Tumuwuh Rambut - Terapi Laser Tingkat Lemah Dibersihkeun FDA

Katerangan pondok:

Alat tumuwuh bulu laser diwangun ku 108 3R diodes laser (panjang gelombang 650nm ± 10nm kakuatan <5mW)

Wewengkon sinyalna pinuh ku laser nempatan 3/1 tina sirah, contona, daérah anu katutupan ku sadaya sumber cahaya tina alat pertumbuhan rambut laser.

Alat pertumbuhan rambut laser ngagaduhan sénsor cahaya anu diwangun.Nalika alat pertumbuhan rambut laser gagal ngararasakeun sirah pangguna, éta bakal otomatis ngeureunkeun ngaluarkeun cahaya, sareng nalika ngaraosan deui sirah pangguna, éta bakal neruskeun ngaluarkeun cahaya.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Kaayaan Gawé Normal

Kaayaan lingkungan:
Suhu: +5 ℃ ~ + 40 ℃
Kelembaban relatif: 45%~75%
Tekanan atmosfir: 700hPa~1060hPa
Kaayaan kakuatan: 5V = 2A
Kapasitas kakuatan: teu kurang ti 8VA

Katerangan produk

SFM108 (1)

FDA ngabersihkeun: Téknologi anu kabuktian sacara klinis sareng Dibersihkeun FDA pikeun lalaki sareng awéwé.The laser phototherapy kawas nu disadiakeun kuLESCOLTONmangrupa hiji-hijina pilihan perlakuan non-ubar FDA Cleared pikeun bulu leungitna turunan.Teu aya efek samping anu ngabahayakeun anu kantos dilaporkeun.LESCOLTONalat laser anu kabuktian regrow bulu kalawan rata-rata kanaékan count bulu 129 tambahan bulu anyar per sq.

PERAWATAN CEPAT:Waktu perlakuan anu disarankeun ngan ukur 30 menit, 3 kali saminggu (unggal dinten sanés).Catetan: TheLESCOLTONLaserCap dirancang pikeun hurung sareng mareuman nalika dianggo.batréna ngandung téhnologi pinter ngawas tingkat batré pikeun mastikeun eta teu overcharge.Éta saluyu sareng ISO5536-1: 2006, standar internasional ngeunaan peraturan kaamanan suhu.

SFM108 (2)
SFM108 (3)

KENYAMANAN BIO-CAHAYA EKSKLUSIF:Desain Eksklusif Bio-Light Comfort pikeun pangiriman lampu laser fokus ngaliwatan bukaan calibrated, nyadiakeun aliran unobstructed énergi cahaya pikeun ngahontal folikel bulu Anjeun.CATETAN: SedengkeunLESCOLTONCap fits paling ukuran sirah comfortably.Teu dianjurkeun pikeun sirah leuwih badag batan 22,5 inci (57,15cm) dina kuriling.Sababaraha caps tiasa gaduhLESCOLTONEmbroidered logo.It ogé ngandung téhnologi batré pinter ngawas tingkat batré jeung ulah over-ngeusian.

DOKTER DIREKOMENDASIKAN:kalawan leuwih 90% laju kasuksésan dina studi klinis, pamaké ngalaman hasil katempo dina jadi saeutik salaku 3 mun 6 bulan (hasil rupa-rupa).Diadegkeun dina 2007, kalawan 1.8+ juta alat di sakuliah dunya,LESCOLTONnyaéta Pamimpin Global sareng Pelopor dina kamekaran rambut laser.Dokter nyarankeunLESCOLTONalat laser pikeun ngubaran Androgenetic alopecia - nu ngawengku turunan bulu leungitna, pola jalu jeung bikang bulu leungitna, ménopause patali bulu leungitna, sarta umur patali bulu leungitna & thinning.

SFM108 (4)
SFM108 (5)
SFM108 (6)
SFM108 (7)

Pabrik urang

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun