about_bg

Produk

LESCOLTON IPL Laser Hair Removal pikeun Awéwé Jeung Lalaki

Katerangan pondok:

Alatna ngahijikeun fifilter optik anu ngajamin yén sinar UV henteu tiasa ngahontal kulit sareng ngajamin teu aya anu ngarusak kulit nalika panyabutan rambut!

Alatna meunang pangaruh ku cara memanaskeun akar rambut di handapeun kulit.Melanin di tengah jeung akartina bulu nyerep cahaya pulsed tina produk.The darker warna bulu, beuki cahaya kaserep, prosés nu bisa merangsang bulu kana dormancy.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Prinsip produk

Salila iradiasi, buuk sacara alami bakal gugur sareng kaampeuh pikeun tumbuh deui.Ngarontok rambut tiasa nyandak 1-2 minggu.

Salila panyabutan bulu, bulu di tempat panyabutan bulu biasana dina tahap béda tina siklus tumuwuhna bulu.Dina raraga éféktif meta dina sakabéh bulu, ngulang prosés Irradiate unggal dua minggu dina mimiti dua bulan.ngusulkeun.

Katerangan produk

M2 (1)

【Sistem Cooling Smart Ganda】Alat panyabutan bulu LESCOLTON nerapkeun sénsor pendingin DUAL UNIT di sabudeureun daérah anu dirawat, anu sénsor cooling bakal turun ka handap 50°F dina 120 detik.Ieu sacara efektif tiasa ngaleupaskeun sensasi panas salami perawatan, Téknologi unik ieu ngajantenkeun kaluar diantara panyabutan rambut laser IPL.

【Permanén & Profesional】Nampilkeun téknologi IPL canggih, folikel rambut LESCOLTON pikeun ngancurkeun siklus pertumbuhan rambut anu tumbuh pikeun ngahontal panyabutan rambut anu efektif & permanén sapertos dianggo di salon kageulisan.Beautifully streamline sarta dirancang ergonomis, AP10 gampang tur nyaman keur dipake.Kalayan tabung Quartz, cangkang ultravioted sareng kedip-kedip anu henteu terbatas mastikeun umur panjang.

M2 (2)
M2 (3)

【5 Tingkat Énergi adjustable】5 tingkat énergi pikeun kulit anu béda & sensasi nyeri pikeun jalma anu béda, M2 nawiskeun anjeun pilihan anu nyaman acan permanén pikeun panyabutan rambut.Tingkat anu langkung luhur, langkung ageung kakuatan, langkung saé pangaruhna.Mangga mimitian ti tingkat 1 heula pikeun ngabiasakeun AP10(Catetan: Pangaruh & fase panyabutan rambut beda-beda ti warna rambut, warna kulit sareng siklus pertumbuhan deui rambut.)

【Kaamanan Di Imah & Nyabut Bulu Sakabeh Awak】Téknologi IPL diuji sacara klinis sareng akreditasi dermatologis salaku aman kulit ku organisasi kaséhatan kulit internasional (Skin Health Alliance).CE, RoHS, FCC Certified, M2 mangrupakeun IPL alat panyabutan bulu sampurna pikeun Ladies, awéwé jeung lalaki.Sirah precision tambahan panginten pikeun daérah leutik & curvy, daérah bikini, ramo, biwir luhur, jsb.

M2 (4)
M2(5)

【Gampang Ngajaga Rambut-Free】Salian ti 180 dinten ngabalikeun duit sareng 2 taun jasa ngagantian gratis, UCATINI AP10 tiasa ngahontal 98% réduksi rambut dina 6-12 minggu.Kami ngarékoméndasikeun 2 perlakuan saminggu dina bulan kahiji, teras saminggu sakali pikeun bulan kadua, tungtungna toél unggal 4 dugi ka 8 bulan pikeun ngajaga hasilna.Mangga turutan parentah MANNUAL pikeun mastikeun Anjeun jadi permanén bébas bulu.

M2(6)
M2 (7)
M2 (8)

Pabrik urang

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun