about_bg

Produk

Laser Sistim Tumuwuh Rambut Terapi Lampu Beureum Cap Tumuwuh Rambut

Katerangan pondok:

LESCOLTON Alat Pertumbuhan Rambut mangrupikeun produk anu ditingkatkeun rambut laser kalayan fungsi sapertos kontrol minyak, rambut rontok, pertumbuhan rambut.

Diwangun-di 26 laser jeung 30 lampu infra red.Laser tambah infra red dual high-tech, énergi lampu infra red, penetrasi laser, bisa maksimalkeun pungsi aktivasina fungsi follicle bulu dina kulit sirah, pamakéan jangka panjang, bisa nyieun regenerasi bulu.Desain ergonomis lightweight ngajadikeun eta leuwih nyaman mun teu ngagem;upgrades opat modus pikeun milih mode nu cocog Anjeun ;built-di sensor cahaya calakan, produk bakal eureun gawé lamun teu dipaké dina sirah.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan produk

LS-D601- (1)

Sistem Pertumbuhan Rambut Laser mangrupikeun perawatan rambut rambut anu dibersihkeun ku FDA sareng alat pertumbuhan rambut laser pikeun ngubaran alopecia, garis rambut surut, botak sareng ipis rambut pikeun merangsang pertumbuhan rambut pikeun awéwé sareng lalaki.

6-Bulan Jaminan Duit Balik- Pangguna tiasa ngarep-ngarep ningali perbaikan rambut anu katingali dina sakedik 3 dugi ka 6 bulan (hasil tiasa rupa-rupa).Upami anjeun henteu ningali hasil tina produk rambut rambut laser kami dina 6 sasih, kirimkeun deui pikeun ngabalikeun duit (kirang 10% biaya restocking) CATETAN PENTING: Hubungi langsung penjual upami ngagaleuh langkung ti 30 dinten ka pengker kusabab sistem Amazon ngan ukur ngamungkinkeun 30 poé pikeun mulang.

LS-D601- (2)
LS-D601- (3)

LESCOLTONparantos ditaliti sacara klinis ku dokter sareng parantos kabuktosan ngamajukeun kamekaran rambut pikeun lalaki sareng awéwé dina panilitian panilitian 2017 panganyarna.Dina panilitian klinis ieu, 100% pangguna aktif lalaki sareng awéwé anu aktip ningali pertumbuhan rambut anu katingali kalayan paningkatan rata-rata 43,2% dina jumlah rambut (Gulung ka handap ka bagian "PENDEK VIDEO PAKAI" di handap pikeun diajar langkung seueur)

Naha anjeun lalaki atanapi awéwé, anjeun tiasa tumuwuh rambut anu langkung kandel, langkung lengkep, sareng langkung séhat kalayan téknologi pamulihan rambut laser kakuatan klinis LESCOLTON.Anjeun tiasa make eta sorangan atawa ngagabungkeun jeung perlakuan bulu leungitna séjén;dokter yakin terapi laser tingkat low (LLLT) bisa dipaké pikeun ningkatkeun hasil tina perlakuan bulu leungitna séjén (saperti suplemén biotin, sampo tumuwuh bulu, kondisioner biotin, busa, minoxidil, Propecia, finasteride, jeung produk tumuwuhna bulu lianna).

LS-D601- (4)
LS-D601-5

Dimekarkeun dina GMPfasilitas -Certified, cap pertumbuhan bulu laser home-pamakéan ieu awét, lightweight, nyaman, leungeun-gratis tur gampang ngagunakeun.Ieu beda jeung sisir laser jeung sikat nu nyadiakeun jauh leuwih saeutik sinyalna AND merlukeun gerakan leungeun konstan, nu cape, teu merenah, jeung nyegah anjeun ti bade ngeunaan poé Anjeun.

LS-D601-(6)
LS-D601- (7)
LS-D601-(8)

Pabrik urang

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun