about_bg

Produk

Sikat Pengering Rambut Hiji-Lengkah Blow Dryer Sikat Anti-frizz

Katerangan pondok:

1. Hindarkeun noel surfaces panas.

2. Ulah make produk ieu dina wigs.

3. Ngan pikeun bulu garing atawa rada baseuh.

4. Pastikeun pikeun cabut eta sanggeus pamakéan.

5. Ulah mungkus tali kana awakna.

6. Cool lengkep saméméh nyimpen.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan produk

HA-A020(1)

【Téhnologi ionik négatip】: Hiji léngkah sikat pengering rambut kalayan sékrési 360 ° desain ion négatip sareng palapis keramik tiasa jenuh aliran hawa, tiasa ningkatkeun kalembaban rambut anjeun.Ieu ngabantosan kaayaan sareng ngajantenkeun rambut langkung bersinar bari ngirangan keriting sareng statik, sareng nyegah rambut beulah.Sampurna pikeun rambut garing sareng baseuh sadaya jinis rambut.

【Fungsi 4 Dina 1 Profesional】: Salian pengering rambut sareng sikat curler, pengering rambut sikat oval kami ogé pelurus sareng sikat.Cocog sareng sadaya umur sareng jinis rambut, sapertos rambut panjang, curls.Sagedengeun ti eta, hiji hambalan hairdryer & styler dirancang jeung Nylon Pin & Tufted Bristles pikeun detangle gampang & cekelan hadé tina bulu Anjeun.Cecekelan ergonomis dirancang pikeun kanyamanan maksimum sarta betah pamakéan salila styling.

HA-A020 (2)
HA-A020 (3)

【2 Speed ​​& 3 Setélan Suhu】: kakuatan 1100 Watt delivers, 3 adjustable panas-tingkat pikeun tipena béda bulu, panas tinggi mun bulu kandel, panas low pikeun bulu rupa, setelan fléksibel pikeun konci dina gaya geulis anjeun. Desain tombol Rotary,""Cool""-- Cool temp.jeung speed tinggi;"" Low "" - hawa sedeng 60 ° C jeung speed low; "" TINGGI "" - suhu luhur 80 ° C jeung speed tinggi.

【Desain ergonomis】: Sikat tip anti-sclading ngajaga rambut tina kusut sareng ujung oval ngabantosan nambihan volume kana rambut.Éta bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun rambut hampang, anti kusut, ngajantenkeun caang sareng tékstur kalayan ngan ukur hiji operasi leungeun.Ngeringkeun rambut anjeun nyalira kalayan gampang dina sudut mana waé nganggo kabel listrik swivel 360° 6FT, kabelna henteu kabeulit.

HA-A020 (4)
HA-A020 (5)

【100% Nyugemakeun jeung Service Hirupna】: The Aima Beauty One Step Hair Dryer and Volumizer nyumponan syarat kaamanan AS sareng reueus gaduh segel Sertifikasi ETL (pilari tombol 'test' dina colokan anu diperyogikeun pikeun sadaya pengering rambut di AS).Kami ngajanjikeun ka sadaya para palanggan kami Layanan Balik Duit 365-Dinten sareng Gantian 12 Bulan, kanggo palayanan palanggan, mangga ngahubungi kami nalika kami 24h * 7d online.Anjeun tiasa nganggo éta kalayan kapercayaan!

HA-A020 (6)
HA-A020 (7)

Pabrik urang

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun