about_bg

Produk

Lescolton Rambut Straightener Sikat Dryer PRO Blow Dryer Panas Air Sikat

Katerangan pondok:

1, Bulu panas khusus, ngabantosan rambut garing, lemes sareng gaya dina waktos anu sami.

2, tegangan: 110V / 60Hz, 220V / 50Hz

3, kakuatan badag 1000W, mantuan bulu garing gancang

4, generator ionik, frizz bébas pikeun bulu

5, Desain ergonomis Lightweight

6, Setélan béda pikeun Hight-Low-Cool

7, Dicabut inlet-grill mantuan gampang beresih

8, ari swivel profésional


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan produk

AF-917 -1

RAMBUT HALUS JEUNG GARING KU SATU UNIT - Téknologi ionik sareng Turmalin ngagaringkeun rambut ti jero ka luar ngajaga kalembaban.Ningkatkeun kana desain inovatif tina pengering rambut sareng sikat digabungkeun janten hiji.Ngarasakeun bulu garing lemes dina waktu kirang na kalawan ngan hiji item nu kudu nahan.

PANGALAMAN ROBAH KAHIRUPAN - Leungeun anu capé sareng nyeri henteu aya deui kalayan gampang pikeun nanganan Sikat Pengering Rambut.

AF-917 -2
AF-917 -3

Ngahémat waktos sareng hasil anu luar biasa- Nyepetkeun waktos pengeringan ku hiji alat anu dicekel ku leungeun anu ngamungkinkeun anjeun teraskeun dinten anjeun.

Gampang ngagunakeun - Dilengkepan setelan panas AND tiis.Tali rotates pikeun fungsionalitas jadi kirang setrés, jeung gerak sabudeureun nyoba meunang nyaman.

AF-917 -4
AF-917 -5

JAMINAN KAHIRUPAN- Saatos pamakean munggaran anjeun tina Sikat Pengering Rambut Hurricane Elite, anjeun bakal resep pisan kana hasilna.Upami ku sabab naon waé anjeun henteu sugema ku sikat kami, mangga hubungi kami sareng kami pasti bakal ngantunkeun anjeun mesem.

Dicampurkeun sareng huntu anu langkung ipis, éta nyegah kulit sirah anjeun kaduruk.Salila styling., suhu otomatis dikonci dina prasetél.Pelurus sikat bakal otomatis pareum upami henteu dianggo salami 60 menit upami anjeun hilap.

Stylish bari Sehat: Kalawan téhnologi ganda anion, éta ngurangan beulah tungtung bulu ngaliwatan moisturizing ditingkatkeun.Dibandingkeun sareng sisir pemanasan anu sanés, sikat ieu ngagaduhan karusakan minimal kana rambut anjeun.Seueur ulasan palanggan nyarios yén éta malah ngabantosan ningkatkeun kaayaan kaséhatan kulit sirah na.

AF-917 -6
AF-917 -7
AF-917 -8

Pabrik urang

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun