about_bg

Produk

Lescolton Produsén Sikat Straightener Rambut pikeun Awéwé, Fitur Anti Scald

Katerangan pondok:

1, Bristles panas khusus, ngabantosan rambut garing, lemes sareng gaya dina waktos anu sami.

2, generator ionik, frizz-gratis

3, Desain ergonomis ringan

4. Kalayan 3 modeu pemanasan

5. tiasa dicabut inlet-grill mantuan gampang beresih

6, 360 ° swivel cord


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Katerangan produk

H1002(1)

[ALAT GAYA SERBAGUNA] Sikat hawa panas ieu ngabantosan anjeun nyiptakeun gaya curls anu lemes sareng longgar sareng gaya lempeng.Kalayan motor kakuatan tinggi 1000W, styler ieu panas gancang sareng malah, ngajantenkeun hawa disebarkeun ka sakumna sikat, gancang garing sareng gaya rambut anjeun.

[TEKNOLOGI IONIK MAJU] Generator ion négatif anu diwangun nyata ngaleupaskeun 50 persén langkung ion pikeun ngonci langkung seueur Uap kana rambut anjeun, ngajantenkeun rambut anjeun langkung séhat, lemes, bersinar, sareng langkung gampang diatur.

H1002 (2)
H1002 (3)

[VANTASI UDARA UNIK/PELAPISAN KERAMIK] Lapisan keramik ngabantosan ngajaga rambut anjeun tina gaya anu langkung ageung, sareng ngajaga kaséhatan rambut.Desain aliran hawa anu unik pikeun pengering rambut anu langkung gancang.

[BULU BULUS ANTI BAKAR] Campuran nilon pin sareng bristles tufted henteu bakal kusut sareng nyéépkeun rambut.Ieu delivers distribusi panas konsisten ku gripping bulu sabudeureun tong.Ngabantosan anjeun nyiptakeun gaya, kapenuhan, sareng volume rambut.

H1002 (4)
H1002 (5)

[3 SETELAN PANAS] Sikat hawa panas Beautimeter gaduh 3 setélan panas: luhur, rendah, tiis anu cocog pikeun sagala jinis rambut.Panas tinggi cocog pikeun bulu kandel;jeung panas low pikeun bulu ipis.Alat magis pikeun katingali langkung saé unggal dinten: kalayan tambahan 50% langkung panjang sareng huntu pemanasan nano anu langkung padet, sikat ieu cocog pikeun sadaya jinis rambut (kalebet jinis keriting kandel).

Toel lengkep tiis, cecekelan ringan sareng gampang dicekel, Jaminan kaamanan 100% - beurat hampang sareng nyingkahan nyeri pigeulang.Kabel listrik tiasa diputar 360¡ã pikeun nyegah kabelna kusut.cecekelan ergonomic jeung kompak.sikat hawa panas Ieu modél indispensable pikeun babaturan awéwé urang, sarta eta oge pilihan kahiji pikeun babaturan lalaki masihan ka katresna maranéhna resep.

H1002 (6)
H1002 (7)

Pabrik urang

Factory (1)
Factory (4)
Factory (2)
Factory (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naha Urang

    1) Ngajual rébuan set per poé.

    2) Sertipikat: ISO9001 &ISO14001.

    3) Pangalaman: Leuwih10 taun OEM & ODM pangalaman dina hususSehat & GeulisService OEM haratis, duanana pakét jeung LOGO.
    4) jasa unggulan dina saméméh-diobral, on-diobral, sarta sanggeus-diobral:
    Simkuring boga tim jualan profésional, anu henteu ngan asuptang tapi ogé solver masalah, urang salawasna masihan konsumén bongbolongan pamasaran paling meujeuhna nurutkeun mode pasar sorangan.

    Kumaha mesen

    1) Lamun museurkeun produk urang, mangga ngabejaan urang nu item, kuantitas, warnateras salajengna

    2) Urang bakal nyieun aproinvoice forma (PI) pikeun pesenan anjeun pikeun mastikeun

    3) Kami bakal nganteurkeun barang ASAP nalika kami nampi pamayaran anjeun

    4) Pamayaran: Paypal Western Union, T/T, Paypal

    5) Pangiriman: DHL, TNT, EMS, sareng UPS.Bakal butuh 3 ~ 7 poé gawé saméméh urang ngirim aranjeunna.

    Waktos pangiriman

    1) Sampel dina 1-2 poé

    2) Wholesales 3-7days nurutkeun kuantitas béda;

    3) OEM 7-10days sanggeus narima konfirmasi sampel Anjeun

    Jasa Kami

    Sanggeus Sjasa ale:

    1) Garansi:hijitaun;

    2) Kami bakal ngagentos anu rusak gratis dina urutan salajengna:

    3) Pilih anu pangsaéna, gancang, cara pengiriman anu paling murah pikeun anjeun;

    4) Nyukcruk inpormasi bungkusan dugi ka nampi barang;

    5) Naha aya patarosan, 24 jam sayogi pikeun anjeun